O nama

Dobro došli u restoran bar TARPON!

Vjerojatno se  pitate zašto je Tarpon dobio ime po ribi, iako se ponuda našeg restorana  uglavnom temelji na mesnim specijalitetima?  Odgovor na to pitanje leži u jednoj stvarnoj, pomalo hemingvejskoj priči....  

Bio jednom jedan sportski ribolovac, toliko strastven da je oplovio svjetska mora. Među njegovim  trofejima pronašle su se brojne velike, ponekad i opasne ribe , no ipak, nikad mu se nije posrećilo da ulovi Tarpona. Bez obzira što mu je ''on'' ostalo tek želja, ribar nije odustao, već naprotiv.  Nastavio je s lovom dok ne uspije u svom naumu....  Naziv restorana svojevrsni je homage upravo tomu.  

Kad je riječ o kvaliteti gastronomske ponude , ono što ''Tarpon'' razlikuje od ostalih, svakako  su svježe i pažljivo birane namirnice od kojih su pripremljena sva jela s našeg menija.  Kako bi ih nabavili, nismo se libili posegnuti na sve krajeve Lijepe naše . Vrhunsko domaće meso iz zagrebačke okolice,  zdravo lisnato povrće sa suncem okupanih polja Ravnih kotara zadarskog zaleđa,  slasne slavonske buće, prvoklasno veloluško maslinovo ulje,  svjetski poznati Istarski tartufi, cijenjeni dalmatinski pršut, kontinentalna Kulenova seka ...samo su neke od delicija od kojih za Vas pripremamo naše specijalitete.  

Velik broj gostiju prepoznao je kvalitetu naše usluge kao i bogate ponude; bilo da se radi o   biftecima pripremljenima na nekoliko načina, ili pak gablecima temeljenima na okusima bakine kuhinje.  Naposljetku, posebnu smo  ljubav kao i osobni touch unijeli  u jela kojima smo uz naziv dodali predznak TARPON.

O reprezentativnom i metropolitanski uređenom interijeru restorana nije potrebno previše govoriti jer slika govori više od tisuću riječi.  No ipak , Tarpon je namijenjen svima željnima dobre hrane kao i ugodnog ambijenta te atmosfere .  On je idealno mjesto za;  provesti radnu pauzu  koristeći pogodnosti gablec menija  kao i savršena lokacija za odmor i predah poslovnjaka koji će između sastanaka, prezentacija i fokus grupa doći u Tarpon zbog, dnevne doze odmora ili pak neformalnije komunikacije s poslovnim partnerom.

Vikendom iza 23 sata, kad Savska utihne a noćni portir potjera i zadnjeg radoholičara iz Zagrepčanke, Tarpon  postaje i mjesto za  zabavu.  Živa glazba, uz bogatu ponudu jela i pića,  u kratko su ga vrijeme učinili nezaobilaznim IN mjestom u gradu.

Dnevni meni
    Stavite pokazivač iznad linka za meni
Novosti

Prijavi se na newsletter!